Η εταιρεία μας

Χαρακτήρας, πάθος, σχεδιασμός, δημιουργικότητα, ποιότητα, συνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά της M.T. SPORT ROYAL HELLAS στα οποία βασίζεται εδώ και τόσα χρόνια το Πανελλήνιο πελατολόγιο μας.

H εταιρεία μας M.T. SPORT, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της ROYAL TROPHY Ιταλίας στην  Ελλάδα, η οποία από το 1960 έχει πάνω από 5000 ομάδες που την εμπιστεύονται για την ποιότητα της παγκοσμίως, ενώ εισάγει και την GIVOVA προς εξυπηρέτηση των πελατών της. Η M.T. SPORT ROYAL HELLAS κατασκευάζει επίσης εμφανίσεις για όλα τα αθλήματα ενώ το σχεδιαστικό της τμήμα εξειδικεύεται στις ψηφιακές χαρτοτυπωμένες εμφανίσεις sublimatιon. Η εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων DRI - FIT (κυψέλη), τα ελεγμένα υποαλλεργικά μελάνια μας, ο άριστος σχεδιασμός μας, εγγυάται να δώσει στην ομάδα την ασφάλεια της εμφάνισης και της άνεσης, για να κερδίσει το παιχνίδι.... Το σχεδιαστικό μας τμήμα σας προσφέρει την δυνατότητα προβολής της παραγγελίας σας με την παρουσίαση 2-3 σχεδίων δωρεάν. Δημιουργεί μοναδικά σχέδια για εσάς ενώ μπορεί να ανανεώσει η να ανακατασκευάσει τα λογότυπά σας. Αθλητικά ενδύματα και αξεσουάρ, όπως ρούχα προπόνησης, μπλούζες, φανέλες, μπουστάκια, φούτερ, ζακέτες, μπουφάν, τσάντες προπόνησης, αποστολής και φαρμακείο, καπέλα, κασκόλ, κάλτσες, κολάν, polo μπλούζες, σορτς, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία μας παρέχοντας σας πάντα την καλύτερες ποιότητες στις καλύτερες τιμές. Είναι πολλές οι ομάδες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια και ελπίζουμε να μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε και εσάς!

Γιατί Mata Sport;

Εμπειρία

25 χρόνια η εταιρεία μας «παίζει» στα γήπεδα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.

Αξιοπιστία

Με τη ROYAL οδηγό ντύνουμαι  τους αθλητές μας με των καλυτέρων ποιοτήτων προιόντα γνωρίζοντας τις ανάγκες τους τόσο στο αρχικό όσο και στο ανταγωνιστικό τους επίπεδο.

Εξυπηρέτηση

Το ενημερωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επαφή για άμεση εξυπηρέτηση σχετικά με θέματα του δημιουργικού σχεδιασμού των εμφανίσεων -τυπωμάτων σας.

Ποιότητα

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος τόσο στο εισαγωγικό όσο και στο κατασκευαστικό της τμήμα.

Design

Ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας με μοντέρνα σχέδια.

Ελληνική εταιρεία

Παραμένει από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζει και στην Ελλάδα στηρίζοντας έτσι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.